הריון תוך כדי מחזור?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/10/2016 | 17:35 | מאת: מורן

ד"ר שלום אני לחוצה מאד ואודה לתשובתך , לקראת סוף אפריל 2016 (אין לי תאריך מדוייק ) קיימתי יחסים לא מוגנים עם בחור , הוא לא גמר מאחר ואחרי מס' דקות עצרתי את זה כי לא הייתי מעוניינת . ב-15.5.16 קיבלתי מחזור שהיה נראה רגיל (המחזור הקדים לי ביומיים לרוב הוא 28 יום) . ב-28.5 קיימתי יחסים גם כן לא מוגנים עם מי שהפך להיות בעלי , לאחר מכן כבר לא קיבלתי וסת מאחר ונכנסתי להריון . אני חרדה מאד מאד מאחר וקראתי עכשיו על מישהי שהיתה בהריון וקיבלה מחזור כרגיל , האם יש איזשהו סיכוי שההריון חלילה מאותו בחור ראשון? אגב העובר לפי הבדיקות 5 ימים יותר גדול מהתאריך האחרון של קבלת הוסת 15.5.16 , אני עכשיו בחודש חמישי . בתודה מראש ...

25/10/2016 | 20:58 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

אם בשליש הראשון של ההריון בוצע סונר והעובר התאים בגודלו לגיל ההריון לפי וסת אחרון 15/5 ( הפרש של 5 ימים זה עדיין נחשב מתאים) , אז נראה שהעובר הוא מבעלך. כדי להיות צאצא של בן הזוג הקודם העובר היה צריך להיות גדול ב 4-5 שבועות מגיל ההריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה