חיסון נגד שפעת בתקופת ההיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/09/2016 | 19:48 | מאת: לילי

אני אחרי המון סבבים של שאיבות ולכן חשוב לי לשמור על ההיריון. רציתי לדעת מאיזה שבוע של ההיריון מותר להתחסן נגד השפעת והאם יש חשש שהדבר יגרום להפלה או למום כלשהו אצל העובר? בנוסף, מה קורה אם בעקבות החיסון מקבלים חום או שפעת? האם אז יכולה להתרחש הפלה, חלילה? או שעלול להיגרם נזק לעובר? יש לציין שאני לוקחת תמיכה וכרגע אני בשבוע השביעי של ההיריון.

החיסון מומץ אחרי שבוע 20, לא גורם נזק לעובר, גם אם חליתי בשפעת זו מחלה קלה יותר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה