שאלה- מעט דם במי השפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/09/2016 | 12:00 | מאת: יוני

אתמול עברתי בדיקת מי שפיר. אני בשבוע 18. לאחר הבדיקה התקשרו אלי מבית החולים ואמרו לי שמצאו במי השפיר מעט דם ולכן תוצאות הבדיקה מעט יתעכבו מעבר לחודש ימים. הרגיעו אותי שאין לי מה לדאוג ובכל זאת אני דואגת. מה יכול להיות מקור הדם במי השפיר? והאם באמת אין לי סיבה לדאגה? חשוב לי לציין שאני בת 42 ושבדיקות השקיפות העורפית וכן הסקירה הראשונה יצאו תקינות לגמרי. תודה רבה ושבוע טוב יוני

אין מקום לדאגה , מקור הדימום הוא בדקירה של דופן הבטן והרחם , כלומר דם אמהי, ללא קשר לעובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה