המטומה שבוע 13.............

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/07/2016 | 09:48 | מאת: אורטל

שלום רב אני נמצאת בשבוע 13 להריוני. בשבוע 6 נצפתה המטומה לאחר דימום רב במשך יום ונספגה. בשבוע 10 שוב דימום רב שפסק לאחר יום - ההמטומה היתה 6 על 3 מ. אתמול(12+5) היה לי טיפה דימום- והפרשות חומות הפנו אותי לביח שם ההמטומה היתה 5*1.8- משמעע קטנה יותר אבל הרופא המליץ לי על הפסקת הריון בגלל ההמטומה כדי שחס וחלילה לא אלד מוקדם וכו.(הייתי דיי בשוק) העובר תקין ברוך השם אבל הרופא במיון טען שבגלל שזה לא היה דימום חד פעמי ודיי חוזר ל עצמו משבוע 6 אז כדאי לי לשקול הפסקת הריון.האם זה מה שעושים במצב שלי? בבקשה מניסיונכם האם יש סיכוי ?מה כדי לעשות?

02/08/2016 | 14:07 | מאת: חוה

לא רוצה לומר לך מה לעשות... אבל בואי תשמעי: בהריון של הבת שלי עברתי גם סרט דומה. דימומים מתחילת ההריון עד שבוע 10. המטומה די גדולה. א"כ בשבוע 15 טסתי למיון בדחיפות עם דימום כבד מאד והיה ברור לי שזו הפלה. גם הרופאים חשבו שזה מה שהולך להיות, אבל זה לא קרה. נשארתי עם המטומה גדולה מאד, והרופאים אומרים שהפלה עלולה להיות בכל רגע. הדימומים המשיכו ל- 3 חודשים נוספים, עד שפסקו. באולטרסאונד הפלא ופלא, ההמטומה "הבריאה" מעצמה ואין לה זכר. בסופו של דבר, הילדה הנהדרת שלי נולדה בריאה ושלמה, אמנם קצת לפני הזמן אבל לגמרי בסדר. לא הייתי מוותרת עליה בשביל כל הון שבעולם!!!

08/08/2016 | 21:42 | מאת: עדי

אפשר לדבר איתך באימייל ?אשמח מאוד להתייעץ איתך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה