בישול ביין שבוע 23....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/06/2016 | 13:33 | מאת: אתי

שלום, אני בשבוע 23+0 מעוניינת לבשל מאכל חלבי שמבשלים עם מעט יין לבן יבש (חצי כוס). האם מותר לי לאכול מאותו מאכל אם כן איזו כמות מותרת בבישול ואיך אני יכולה לדעת שאכן האלכוהול מתאדה בבישול. תודה רבה

16/06/2016 | 12:19 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

אתי שלום את יכולה לאכול מהמאכל הכמות היא קטנה והאלכוהול מתאדה תמיד בהרתחה, במהירות גדולה מאד של מס' דקות . בתאבון !

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה