להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/05/2007 | 20:40 | מאת: חן

לצוות הרופאים שלום אני מאוד רוצה להיכנס להריון שאלתי היא המחזור שלי היה ב1/5 המחזור שלי סדיר כל 28 יום אני נוסעת לנופש עם בעלי ב19/5 האם אני עדיין יכולה להיכנס להריון אם אני לא שומרת עם אמצעי מניעה יש לי 2 ילדים הקליטה שלי מהירה שאלתי השנייה אם ניכנסים להריון רק בביוץ או שיש מצב להיקלט גם לא בזמן הביוץ אשמח שמוע את חוות דעתכם המיקצועית תודה מראש חן

15/05/2007 | 21:22 | מאת:

לחן שלום אם המחזור שלך סדיר קרוב לוודאי שאת מבייצת ביום ה- 14 מאז היום הראשון של הוסת. ניתן להרות ביומיים שלושה שלפני ולאחר הביוץ. לעיתים הביוץ אינו מדייק ומקדים או מאחר מעט ועל כן כדאי להזהר. כדי להרות צריך ביוץ כי נדרשת ביצית שתיפגוש את הזרע ותיצור עובר אולם כפי שציינתי הביוץ לא תמיד צפוי במדוייק. תהני בנופש.