תסחיף מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/10/2015 | 10:43 | מאת: עדי

שלום האם יש מחקרים לגבי תסחיף מי שפיר? מי נמצאת בקבוצת סיכון לתסחיף שכזה? האם מי שבהריון בסיכון מלכתחילה? האם זה משהו שקורה בעיקר בלידה טבעית או קיסרית? האם זו טעות אנוש שקורית בזמן הלידה או משהו חסר שליטה? מפחיד מאד תודה על המענה

31/10/2015 | 23:11 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לצערנו לא ניתן לצפות את התופעה היא מאוד נדירה ולמרות שישנם כביכול גורמי סיכון - אין דרך לנבא למי יופיע הסיבוך הקשה הנ"ל אין קשר לטעות אנוש - עצם התרחשות התופעה היא בלתי נשלטת אך ישנן דרכים לנסות ולשפר את התוצאה הסופית לאם ולעובר אחרי שכבר קרה. בהצלחה

01/11/2015 | 07:31 | מאת: עדי

תודה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה