שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/08/2015 | 14:57 | מאת: רינת

שלום אני בשבוע 6 להריון יש בימים האחרונים בעייה ביציאה היום ההיתי בשירותי הייתה לי יציאה מאוד קשה לחצתי כדי שזה ייצא היה לי דם על הצואה וגם שניקיתי השאלה שלי האם זה פגע בהריון או בעובר והאם זה מסוכן אשמח אם תחזרו אליי ממש דחוף כי אני ממש לחוצה שזה לא משו שקשור להריון ולעובר והכל תקין איתו תודה יום טוב אשמח אם ידוע לכם על משו טבעי שיכול לעזור לעצירות בהריון

27/08/2015 | 21:41 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, דימום מפי הטבעת אינו משפיע על העובר/ההריון מבחינת טיפול ראשוני - להמנע מכלכלה עוצרת (אורז ודומיו) ולהחליף סוג הברזל אם את נוטלת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה