הזעה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/08/2015 | 16:13 | מאת: גל

אני בהריון.שנים אני סובלת מהזעת יתר משמעותית בכפות הידיים.אני מטפלת נגד ההזעה במכשיר חשמלי דריוניק פעמיים בשבוע. מה אני יכולה לעשות נגד הזעה בהריון?

16/08/2015 | 14:00 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, המכשיר הנ"ל אינו מומלץ בזמן הריון ניתן להעזר בסביבה תומכת כמו קירור החדר, שתיה מרובה וסדירה, לבישת בגדים נוחים וקלילים, להמנע מסטרס גופני ו/או נפשי. באם התופעה נמשכת למרות הנ"ל יש לבצע בירור במקביל כולל לתפקודי בלוטת התריס. בהמשך לאחר שתלדי תשקלי ביצוע ניתוח מקומי במידה והבעיה ממשיכה להפריע. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה