התנדבות עם ילדי פליטים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2015 | 15:25 | מאת: מיכל

שלום, אני מתנדבת בגן של ילדי מבקשי מקלט בדרום ת"א . בגן יש כ-60 ילדים במקלט יחסית לא מאוורר, כאשר לא כל הילדים מחוסנים. האם יש סיכונים בהמשך ההתנדבות בגן במשך ההריון ובשליש הראשון בפרט ואם כן מהם הסיכונים העיקריים? האם התנדבות עם ילדים בודדים מחוץ לגן בבית אחד הילדים עדיפה או שזה לא משנה? ההריון התקבל בטיפולי פוריות בהזרעה לאחר זריקות פיורידגון (לא IVF). תודה יעל

התשובה לא ברורה אוכל רק לאמר שיש מחלות שעוברות באויר החדר במערכת הנשימה מאדם לאדם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה