כאבים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/11/2014 | 22:11 | מאת: ניקול

שלום! אני בהריון בשבוע 15 .יש לי כבר שבוע כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל שמקרין לבטן העלינו ולגב תחתון. הכאבים לפעמים כל כך חזקים שאני לא יכולה לישר את הבטן. הייתי אצל רופא נשים הוא בדק ואמר שמבחינתו הכל בסדר ושלח אותי לכירורג כי הוא חשב שיש איזה שבר. היום הייתי אצל הכירורג וגם הוא אמר שמבחינה כירורגית אין בעיה חוץ מבקע טבורי קטן אבל הוא אמר שהכאבים לא מזה.בדיקת שתן בתרבית תקינה. השאלה היא ממה זה עוד יכול להיות? יש לי גם הפרשה מוגברת מהנרטיק ויש לי גם גרד קל. אני מצטערת על השאלה הארוכה אבל אני באמת לא יודעת כבר מה זה הכאבים האלה וזה ממש מדאיג אותי. אני מודה לך מראש על תשובתך.

אין הסבר לכל כאב במיוחד בהריון, הייתי ממליץ לעשות US לברר את מצב השחלה באותו צד- לשלול שזר שחלתי או ציסטה ו- US של כליות כליות, אין קשר בין הכאב וההפרשות והגרד - לזה יש להבדק כי תתכן פיטריה ואז טיפול בהתאם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה