עליה חדה בבטא יום אחרי שהרופא לא ראה דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/09/2014 | 18:29 | מאת: עינת

שלום, המחזור האחרון שלי היה ב29 ליולי, והביוץ רק ב-19-20 באוגוסט. לאחר בדיקת הריון ראשונה, לפני שבוע, בה ערכי הבטא היו כ-2400, פניתי לגניקולוג שראה שק אבל העובר היה נראה לו -או קטן מדי לשבוע בו אני אמורה להיות,משום שגם לא היה דופק,אך אמר שיתכן והביוץ המאוחר משפיע, או שהתפתחותו נעצרה.כל זה היה אתמול. בבדיקה היום ערכי הבטא קפצו לכ65,000. מה זה אומר? אני בתור רק לעוד שבועיים ורוצה לדעת מה הולך בי עד אז..תודה רבה.

28/09/2014 | 10:48 | מאת: ד"ר דנה אירגה

בכל הריון צעיר יש לעקוב אחר רמות הבטא, באם ישנה עליה והאם העליה תקינה. במקביל יש לעקוב אחר האולטרהסאונד ולהעריך את תקינות ההריון. האם בוצעה עוד בדיקה לאחר ה 65000? בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה