האים יש קשר?..........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/04/2007 | 08:25 | מאת: סיגל

שלום,אני בשבוע 13 רציתי לברר האים יש קשר בכל חודש בו אמור להגיע המחזור לכאבים בבטן התחתונה,ודקירות קלות שחולפות אחרי יום,חודש שעבר בדיוק בתאריך המיוחל הופיעו לי כתמים וורודים שנמצאו תקינים ,אחרי בדיקת אולטרא סאונד,והאים יכול להיות שבשבוע 13 אני מרגישה מעין תנועות קלילות ביותר של העובר? בברכת חג שמח סיגל

08/04/2007 | 21:04 | מאת: דר' אסנת ולפיש

סיגל שלום דימום קל ומיחושים בבטן תחתונה אינם תופעה נדירה בהריון אך בהחלט מצריכים בירור ובדיקה. לרוב מתפתח הריון תקין בהמשך. לעיתים הדימום קשור להשרשת העובר הזעיר ברירית הרחם, תהליך שקורה פחות או יותר סמוך לתאריך הוסת המצופה. תנועות עובר בהריון ראשון בדרך כלל מורגשות סביב שבועות 17-22. בשבוע 13 הרחם אך זה יצא מהאגן המגן עליו והסבירות לתחושת תנועות היא קטנה אך קיימת. חג שמח.

08/04/2007 | 21:29 | מאת: ד"ר אסנת וולפיש

סיגל שלום דימום קל ומיחושים בבטן תחתונה אינם תופעה נדירה בהריון אך בהחלט מצריכים בירור ובדיקה. לרוב מתפתח הריון תקין בהמשך. לעיתים הדימום קשור להשרשת העובר הזעיר ברירית הרחם, תהליך שקורה פחות או יותר סמוך לתאריך הוסת המצופה. תנועות עובר בהריון ראשון בדרך כלל מורגשות סביב שבועות 17-22. בשבוע 13 הרחם אך זה יצא מהאגן המגן עליו והסבירות לתחושת תנועות היא קטנה אך קיימת. חג שמח.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה