גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2007 | 19:58 | מאת: רונית

שלום רב! התחלתי לקחת גלולות ביום השישי ולא החמישי למחזור. כמן כן נאמר לי כי בשבועיים הראשונים איני מוגנת.. האם היות והתחלתי לקחת הגלולות ביום השישי אינני מוגנת כל החודש? אודה לתשובתך. בברכה, רונית

שלום רונית גלולות למניעת הריון יש להתחיל ליטול ביום הראשון למחזור הווסתי. במקרה של נטילה ביום הראשון קיימת הגנה מספקת לרב למשך החודש. במקרה של נטילת הגלולות ביום החמישי או שישי, כפי שתיארת, אין הגנה מספקת ויש להשתמש באמצעי הגנה נוסף לפחות לשבועיים הראשונים של המחזור הווסתי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה