כאבים בעת תנועות העובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/04/2007 | 14:08 | מאת: עדי

שלום רב אני בהריון שבוע 36. לאחרונה התנועות של העובר גורמות לי לכאב משמעותי. הרופא הפנה אותי לאולטרסאונד וכמות מי השפיר נמצאה תקינה. בימים האחרונים אני מרגישה שהתנועות גורמות לי לממש כאב, במיוחד כשאני יושבת. האם זה טבעי וממה זה עשוי לנבוע? עדי

שלום עדי בדרך כלל תנועות עובר לא גורמות לכאבים אלא תחושה של תנועה מכל מיני סוגים העובדה שבדיקת האולטרסאונד תקינה מעודדת אני מציע שבמידה והכאבים נמשכים תפני לחדר לידה או לרופא המטפל לצורך ניטור העובר והערכה חוזרת בהצלחה בלידה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה