כאבי גרון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/11/2011 | 15:20 | מאת: שמרית

שלום, אני בתחילת שבוע עשירי. בשבוע שעבר התחילו לי כאבי גרון. הייתי אצל רופא משפחה שלאחר בדיקה קצרה אמר לי שיעבור לבד. אכן יום אחר כך זה השתפר, אבל אז החלה החמרה קשה. אין לי קול בכלל ובלילה מגיעים כאבים חזקים ושיעולים (שבהם יוצאת מוגלה). אין לי חום. שאלותיי: 1) האם זה מהווה סיכון כלשהו לעובר? 2) אני מבינה שלא רצוי לקחת תרופות בזמן כזה, אבל מה עושים אם זה לא יעבור? תודה רבה!

אין סיכון לעובר ומותר לקחת אנטיביוטיקה על פי רישום רופא המשפחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה