שבוע 39

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/09/2011 | 20:17 | מאת: עי

תודה על התשובה מיהרתי ולקחתי כבר כדור אחד ב5 וחצי אחהצ עכשיו מצאתי באינטרנט מידע על הכדור שבו כתוב: מותר להשתמש בניטרופורנטואין בזמן ההריון. יש להימנע מנטילת התרופה סמוך ללידה (החל משבוע 38 להריון ועד הלידה) וכן בחסרי האנזים G6PD. מה לעשות? ברור שלא אקח יותר, אבל האם הזקתי לעובר? ללכת למיון? למה עלי לשים לב? בברכת תודה

אין מה לחשוש זו תרופה שמותרת בהריון עד סופו, לא הזקת לעובר, את יכולה להיות רגועה, תמשיכי מעקב אחרי תנועות העובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה