גלולות מחזור והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/04/2007 | 15:46 | מאת: מורן בר

שלום אנחנו מנסים להכנס להריון וקצת מבולבלים מכל העניין -הפסקתי גלולות לאחר נטילה במשך ה8 שנים האחרונות,את החפיסה האחרונה הפסקתי שבוע לפני סיומה. קיבלתי וסת(האמנם?או שזוהי וסת מדומה?)יומיים לאחר ההפסקה. רציתי לדעת האם יש סיכוי שנצליח להכנס להריון כבר החודש?או שמא זה לוקח זמן ארוך יותר? ואם זה לוקח זמן ארוך יותר האם נוכל להשתמש בערכות ביוץ?או שאולי גם הוסת תהיה בעייתית תיעלם לתקופה ולא מהסיבה שאנחנו מקווים...? מודים ומחכים להסבר ותשובה מורן ואבישי בר

שלום מורן ואבישי בר הדבר מאוד פשוט ולא צריך להיות מבולבלים הוסת שקבלתי עם הפסקת הגלולות קשורה כמובן להפסקת ההורמונים בהחלט את יכולה להכנס להריון כבר החודש אני מציע לחכות לווסת הראשונה ללא גלולות ואז להתחיל לנסות

30/04/2009 | 12:28 | מאת: ליז

אם היה לי מחזור לפני חודש והרופא אמר לא להפסיק עם גלולות למה אין לי מחזור? ואם אני מפסיקה מח יקרה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה