כאבי שיניים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/02/2011 | 08:20 | מאת: אמא מרכז

שלום אני בשבוע 25+2 בהריון שלישי ומזה שלושה ימים סובלת מכאבים בלתי נסבלים בשיניים . רופא השיניים אומר שזה שתל בעייתי אבל אסור לצלם אסור אנטיביוטיקה ואסור בכלל.... שאלתי מה בכל זאת אפשר לעשות? לקחתי 3 פעמים אופטלגין שעזר לשעות ספורות ואני מפחדת להמשיך לקחת כדי שלא יפגע בעובר. הצילללללווו!!!!!! תודה

מותר צילומים עם כיסוי הבטן בחלוק עופרת מותר אנטיביוטיקה רק להתיעץ לגבי הסוג צריך לטפל בשיניים גם בהריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה