אפשרות לניתוח קיסרי מתוכנן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/02/2011 | 12:07 | מאת: מלי

שלום, אני בשבוע 33+6, גובהי 1.50 משקל העובר 2150,פרמטרים נוספים - BPD - 84.4, OFD - 109.30, הבנתי שנשים בגובה כ-1.50 סיכוי גבוה יותר שראש העובר לא יעבור בין הסינפסות, ולכן עדיף לשקול ניתוח קיסרי - אני בוחנת חוות דעת שונות, תודה רבה!

27/02/2011 | 11:15 | מאת: רוית

חכי עם ההחלטה הזו, יש עוד זמן להחליט. את רק בשבוע 33. מי מבטיח לך שהראש לא יעבור את הסינפסות? הנתונים שלך לא מכריחים אותך לעשות ניתוח קיסרי, את יכולה ללדת לידה רגילה כמו כולן, ויש נשים יותר רזות ממך שיולדות תינוקות במשקל מאוד גבוה.. אם תגיעי לשבוע 38 ויראו שאכן עדיף ניתוח קיסרי אז ימליצו לך. אבל יש לך עוד זמן, חכי עם ההחלטה הזו. גם אני נמוכה ורזה מאוד, וילדתי את הבת שלי במשקל קצת גבוה, אני אחרי לידה, לידה רגילה, והכל עבר חלק. קחי דוגמא ממני. לא צריך לקפוץ ישר על ניתוח קיסרי.

02/03/2011 | 12:26 | מאת: פרופ' מוטי חלק

אין קשר לסינפסות אני בהחלט מציע להמתין ןלעקב אחר גדילת העובר ותנוחתו ובהמשך להבדק ולראות לפי זה אם לידה קיסרית עדיפה על לידה רגילה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה