דימום לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/03/2007 | 01:35 | מאת: ריקי

שלום רב, ילדתי בלידה רגילה ב 9/3/07. היה דימום שהלך והתמעט ופתאום החל היום שוב( שבועיים וחצי לאחר לידה). אני מבקשת לשאול :כמה זמן צפוי דימום לאחר לידה? מהו מהלך תקין ומה דורש התייחסות רופא? תודה על התייחסות.

29/03/2007 | 01:36 | מאת: ריקי

בהצלחה בפורום. יישר כח!

ריקי היקרה דימום לאחר לידה נמשך כחודש אך הולך ומתבהר במהלכו במידה והופיע דימום חדש יש לגשת לגינקולוג לבדיקה בהצלחה פרופ חלק

30/03/2007 | 17:01 | מאת: ריקי

תודה על התייחסותך. הדימום אינו מסיבי אך אדום וזאת לאחר החלשות כפי שאתה מתאר. שאלתי: הלידה (שניה) היתה רגילה (נרתיקית) במהלך תקין ומהיר יחית (5 שעות). לידה ראשונה היתה בניתוח קיסרי (מצג עכוז). האם יכול להיות קשר ורמז לבעיה בשל הרקע.? תודה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה