שלשולים שבוע 20 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/04/2024 | 18:24 | מאת: יהלי

היי דר שבוע 20 פלוס 3 ברקע- מעי רגיז כמעט כל חיי המון שלשולים בתחילת ההריון שיחסית נרגעו. אתמול בערב- שלשול רציני (סליחה על התיאור אבל ממש מים) ולאחריו כאב בטן. נרגע קצת בלילה ובבוקר והיום בצהריים- שוב שלשול, קצת פחות רציני מאתמול. ללא חום או הקאות. לא נראה לי שאני מיובשת כי עושה פיפי כרגיל. האם זה מסכן את העובר חלילה? האם צריך לעשות משהו? תודה.

אם את לא מיובשת אז לא. אבל אם נמשך כדאי לברר אם אין סיבות אחרות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה