אירועים של התקשות של הבטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/04/2024 | 15:10 | מאת: טל

שלום דר, שבוע 19+2 האם זה תקין שהיו לי כמה אירועים בשעה האחרונה שנהייתה לי התקשות כזו ממש כמו בליטה שרואים בבטן שנעשתה קשיחה כזו ממש וגם קצת כואבת ואז זה עבר והבטן ירדה (אולי כי התינוקת התהפכה או זזה המון או משהו, אני לא מבינה)? מרגישה כמו "התרחשות" בבטן התחתונה כמו מציק כזה לא יודעת אם לגמרי כואב וזה עובר. חדשה בזה אז אין לי מושג מה אןפייני ומה לא. תןדה.

זה יכול להיות תקין לגמרי ויכול להיות צירים. אין לדעת. מניחה שכבר חלף אבל תהבא כשאי להיסדק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה