ביוץ, הריון, ווסת.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/03/2024 | 09:51 | מאת: קורל

היי אנחנו מנסים להיכנס להריון אחרי הפלה לא יזומה (צירים מוקדמים ופתיחה בשבוע 19) עבר 10 חודשיים מהפלה ועדיין מנסים להיכנס אני בודקת ביוץ עם מקלוני ביוץ ומכשיר דייזי המכשיר דייזי והבדיקות ביוץ לא מראות את אותו הביוץ במכשיר הראה ביוץ 13.3 ובמקלונים הראה ב-16.3 הווסת האחרונה שלי הייתה ב23.2 וגם כרגע אני בווסת מה-23.3 עם הפרשות חומות ודימום קל האם יכול להצביע על הריון? לפי הזמן ביוץ ולפי הדימום?

24/03/2024 | 09:57 | מאת: קורל

ואני מציינת פה שהפטמות שלי כואבות במגע, החזה רגיש וגדל, אין כאבי בטן תחתונה לפני הצפי לווסת היה כאבים לפני קבלת ווסת שנעלמו, עייפות כל הזמן, ומצבי רוח קיצוניים של עצבים ופתאום הכל בסדר. תודה

תעשי בדיקת הריון סדם. למה לנחש.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה