שאלה אשמח להבהרה תודה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/03/2024 | 18:25 | מאת: ליה

שלום. גיליתי היום שאני בהריון, שבוע 7. עד אתמול נטלתי פרדניזון במינון מאוד מאוד גבוה (בחלק מהימים אפילו 60 מג). סה"כ נטלתי במשך כל החודש האחרון כמעט). הבנתי שזה יכול לגרום לשפה או חיך שסועים. שוקלת לעשות הפלה. אשמח לדעת כיצד ניתן לדעת הכי מהר אם אכן זה המצב ובאמצעות איזו בדיקה הכי מהר ניתן לגלות?

רק בסקירת מערכות בשבוע 15-17. הסיכון אכן קיים אבת נמוך השאלה היא למה את צריכה מינון כזה גסוה והאם יש לך מחלת רקע פעילה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה