זכוכיות במדיח על כלי אוכל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/03/2024 | 15:19 | מאת: אני🌸

שלום ד״ר לא יודעת למי לפנות ואולי זה לא הכתובת כאן אבל אנסה בהריון חודש 7 מכסה זכוכית התנפץ במדיח כל המדיח רסיסים קטנים ושברי זכוכיות בעלי שטף בכיור את הכלים היטב והכניס שוב למדיח כבר יומיים שלא מצליחה לגעת בסכום ובכלים אני יודעת שזה עלול לפגוע חלילה בחירור מערכת עיכול במידה ואיכשהו איזה זכוכית שנדבקה לאיזה איזור של כלי ולא ראיתי מה אעשה ? האם אני צודקת או שמא עליי להתנהג רגיל ולאכול מהכלים האלו ? תודה

הגזמת אם תהיה לך זכוכית באוכל את תרגישי ולא תאכלי אותה. נשמע לי בטוח למדי לאכול

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה