מכנס טרנינג צמוד והתעוררתי על הגב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/03/2024 | 02:39 | מאת: חסויה

שלום ד״ר, שבוע 26 אני בטוב🤍 אתמול לפני השינה לבשתי מכנס טרנינג והייתי ממש עייפה אבל הרגשתי שהמכנס צמוד וקצת לוחץ אז הורדתי אותו מעט לבטן תחתונה אחרי שעתיים התעוררתי כי הרגשתי שזה לוחץ לי ולא נותן לי מרחב שינה וגם סוג של ״שרף״ לי ברצועה של כל הבטן והגב אז החלפתי למכנס נוח ( אחרי שעתיים של שינה ועוד על הגב 😳 תנוחה שאני אוהבת אבל משתדלת בערות מיד לעבור לצד שמאל) לא מעצלות חלילה פשוט חשבתי שרוב בגדיי בכביסה וגם הייתי עייפה מאוד האם בשעתיים חלילה של לבישת מכנס שכזה מעט לוחץ ושינה על הגב יכול לגרום נזק? אחרי שהחלפתי הרגשתי תנועות עובר יפות אני מרגישה בסדר גמור🌸 וגם היום הייתי בבדיקה והכל טוב לא הייתי רוצה לקבוע שוב למרפאה להיבדק האם זה מצריך בדיקה? תודה ד״ר ועל הפורום המקסים 🤗

לא נגרם נזק לא מהמכנס ולא מהשינה. תלבשי מה שנוח לך וצישני היטב:)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה