בטא גבוה שבוע 5 פלוס 2

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/03/2024 | 19:29 | מאת: שלומית

קיבלתי מחזור ב25/1 אולם ביוץ בעקבות נטילת אסטאופם לא היה לאחר 14 יום אלא ב12/2. בתאריך 6/3 ( לפי החשבון שלי שאני מחשבת הריון מהביוץ ז"א שבוע 5 פלוס 2) עשיתי בטא ויצא תוצאה של 11300 לפי מה שבדקתי זה גבוה מאד לשבוע 5. האם לאור נסיונך יכול לצאת מזה הריון ותינוק תקין?? והאם יש קשר בין רמות בטא גבוה למומים/תסמונת וכדו'? (רק מציינת שלקחתי דופסטון 3 כדורים ליום וכעת לאחר גילוי ההריון בהוראת הרופא ירדתי ל2 ביום. האם יכול להיות שיש קשר לרמת הבטא?)  נקבע US לסוף שבוע אבל בנתיים אני בלחץ.

ערכי הבטא הםף לא מדע מדויקת בערכים כאלה את מכולה לעשות us ולראות בדיוק מה מצב העובר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה