התקן....כדורים????????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/03/2024 | 11:06 | מאת: אחת,

שלום, אני מאוד מתלבטת אם להתקין התקן מרינה או לקחת כל חודש אחרי המחזור במשך חודש וחצי חודשיים כדורי פרמלוטנןר. כדי לנוח מהווסתות הקשות. מלחיץ אותי קצת ההתקנה וגם החוטים שיש אחר"כ בתוך הנרתיק ובכלל הדימומים בהתחלה.... השאלה שלי האם מבחינה בריאותית לאורך שנים יותר בריא לגוף המרינה מאשר לקחת כדורי פרמלוטנןר ? משמעותי מאוד?

06/03/2024 | 22:38 | מאת: אחת

רציתי להוסיף שאני אחרי 8 לידות.

המירנה יעילה בהרבה בהפחתת הווסתות ביחס לפרימולוט. אבל בתחילת הישמוש בה ייתכנו לא מעט הכתמות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה