כאב בשפתיים למטה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/03/2024 | 18:47 | מאת: אנונימית

היי, אני שבוע 38 עכשיו וכבר כמה שבועות מרגישה כאב רק בצד ימין בשפתיים למטה. אני לא בטוחה אם זה בגלל הלחץ של העובר רק בצד ימין או כי יש לי שם פטריה או משהו כזה. זה מציק לי בעיקר בהליכה או כשהתחתונים או התחתונית מתחככים שם. בנוסף, לפני שבועיים בערך הלכתי לרופאת נשים בגלל שהרגשתי כמו פצע בנרתיק ותחושה לא נעימה למטה והיא הביאה לי טיפול נגד פטריה- נרות ומשחת אגיסטן. אני כבר אחרי הטיפול וזה לא ממש שיפר את הכאב בשפה הימנית, אבל כן הפחית הפרשות וצריבה, אז לא בטוחה אם הכאב שם זה בגלל שיש גם בשפתיים פטריה או כי העובר לוחץ שם פשוט. מציינת גם שמרחתי את המשחה גם על השפתיים למטה והכאב עדיין לא עבר. אשמח לעזרה בנושא.

צריך לבדוק אותך זה יכול להיות פצע או דלקת או ורידים בולטים. עליך להיבדק שוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה