גלולות נורידיי ו-OCD

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/01/2024 | 23:18 | מאת: א.פ.

שלום וברכה אני נוטלת כבר למעלה משנה גלולות בתחילה לקחתי פומיניק עד שהפסקתי להניק וכן התחילו לי דימומים שבאו והלכו הרבה זמן הרופא בדק ואמר שהרירית ממש דקה והמליץ לי לעבור לפמינט לקחתי פמינט 3 חודשים וחזרו לי חרדות ו-OCD שסבלתי מהם בעבר אז החלפתי לגלולות מליאן (יש לציין שהחרדות וה-OCD עדיין לא עברו)וכעת אחרי חפיסה וחצי ברציפות התחילו לי דימומים. שמעתי על גלולות נורידיי שהן הרבה יותר מוצלחות מבחינת דימומים ורציתי לשאול איך הם יכולות להשפיע עלי גם מבחינת החרדות וה-OCD?

הנורידיי דומות בהרכבן לפומיניק. אז אולי שווה לשנות דרך מתן וחיבור למדבקה. תתיעצי עם הרופא שלך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה