מקרודנטין בתחילת היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/01/2024 | 11:56 | מאת: דנה

היי אני בתחילת שבוע 5 בתרבית שתן יצא enterococcus faecalis מעל 100,000 לפני שידעתי על ההיריון הייתה לי תרבית עם אותה תוצאה וניסיתי מונרול ולא עזר הרופאה הביאה לי מקרודנטין 3 פעמים ביום לשבוע מותר לקחת את הטיפול בתחילת היריון? זה ממש מלחיץ אותי כי הבנתי שיכול להיות לזה השפעה בטרימסטר ראשון או שאני טועה? יש חלופה אחרת?

מותר אבל לא בטוח שמכסה. בדרכ נותנים מוקסיפן לחיידק הזה אלא אם מה שצמח לל רגיש בתרביות למקרודנטין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה