קרקפת רדומה בעת שינה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/12/2023 | 07:21 | מאת: חסוי

שלום ד״ר בהריון שבוע 16 בתקופה האחרונה וגם לפני ההריון אומנם מועט יותר נרדמות לי כפות הידיים בשינה מרגישה זרמים וצריכה להזיז אותן כדי שזה יחלוף משהו כמו דקה גם הידיים עצמן לפעמים כואבות בגלל תנוחה לא נכונה ותמיד מוצאת את עצמי על הגב ואז חוזרת לצדדים ביומיים האחרונים אני מרגישה למשך שניה בודדת שאזור קטן בראש נרדם גם שוב בגלל תנוחה לא נכונה וזה חולף בשניה שאני מזיזה את הראש כשאזור כפות הרגליים והידיים נרדמות אז מבינה שאולי זה נורמלי ופתאום ביומיים האחרונים זה גם בראש / קרקפת ( ניתן לציין שקרה לי את זה גם לפני ההריון) נוירולוג בדק ואמר תקין האם נושא ההרדמות פוגע בזרימה תקינה לעובר?? כי אם לי זה מציק מה קורה לעובר? האם יש קשר בין הדברים? אשמח לתשובה

ההרדמות לרוב נובעת מבצקת ולא מסוגנת לעובר אבל שווה להיבדקץ לוודא שלחצי נדם תקינים שאין מחלה אחרת ואז באמת לא מדאיג

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה