רמת פרוגסטרון בדם אחרי תרופה.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/12/2023 | 18:38 | מאת: טל

הי שלום! היה לי דימום רציני בשבוע 5\6 (3\4) ב US ראו שק הריון בגודל 17*10 ושק חלמון, לא ראו עובר... הבטא נבדק יומיים לפני כן והיה על 7700. הרופא המליץ על בדיקת פרוגסטרון והמליץ לקחת אוטרוגסטן עוד לפני קבלת התוצאות. למחרת נבדקתי, הבטא היה 16200 (3 ימים מהתוצאה הקודמת) והפרוגסטרון היה על 50.6 הבעיה היא שלקחתי את האוטרוגסטן לילה לפני הבדיקה. האם יכול להיות שהתרופה גרמה לתוצאות לא אמיתיות? האם זה נשמע תקין? מה עם העובר? אשמח לחוו"ד. תודה!

ברמת בטטנכזו אמורים לראות שק הריון עם דופק. האוטרוגסטן לא משמעותי שם אם אין דופק זה הריון לא תקין חזירי על זה

25/12/2023 | 17:27 | מאת: טל

הי עשיתי אולטרא סאונד נוסף רואים דופק, ועובר 3 ממ היא ראתה גם אזור היפואקוגני עכור(??) בגודל 10*30 עדיין יש לי דימומים מידי פעם... מה אפשר לעשות?? האם יש עדיין ממה לחשוש??

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה