כוויות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/12/2023 | 18:56 | מאת: אנונימית

היי, אני בשבוע 26 ונכוותי באצבע מסיר חם. אני חושבת שגם יצאה לי שלפוחית קטנה באצבע הזו (כתם לבן קטן כזה, הוא די שטוח ובקושי בולט כרגע) והאזור כואב מעט במגע בעיקר (אבל פוחת עם הזמן). האם כוויות כאלו יכולות להזיק לעובר או להריון? ובמה ניתן להשתמש (שמותר בהריון) כדי להקל על הכאב? האם זה יכול ליצור זיהום כלשהו? ובמידה וזה מפסיק לכאוב האם אין חשש לנזק?

זה לא מזיק להריון. תמיד ייתכן זיהום בכוויה ולכן שוטפים ונזהרים במידת האפשר. אפשר לקחת משככי כאבים אקמול אופטלגין כרגיל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה