הכתמות בעת שימוש בנוברינג- שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/10/2023 | 20:36 | מאת: טל

שלום דוקטור, אני משתמשת בנוברינג מזה 8 חודשים, ללא בעיות ודימומים עד כה. בעבר עוד שנתיים רצופות של שימוש, שוב ללא בעיות ודימומים. מדי פעם אני "מחברת " את הטבעות- עד 3 טבעות ברצף. לפני כ- שבועיים וחצי הוצאתי את הנוברינג לפי ההוראות, ולאחר שבוע החזרתי טבעת חדשה- הכל לפי הוראות השימוש. לאחר כ- 10 ימים של שימוש, התחילו לי הכתמות דמיות- לא הרבה דם, כ-3 כתמים ביום, כבר 6 ימים בערך. בנוסף מעט כאבים קלים דמויי מחזור \ צירים בגב התחתון. לאחר 3 ימים של הכתמות, חשבתי שאולי הנוברינג ישן מדי ולא פועל (על אף שהוא חדש מהחנות)... אז הוצאתי ושמתי מיד אחד חדש. היה הפסקה של יום בדימום, וא"כ חזרו הכתמים. השאלה מה לעשות עכשיו? האם ייתכן שבכל זאת נכנסתי להריון וזה דימום השרשה? האם מצריך בדיקת רופא? אולי כדאי לערוך שוב הפסקה של שבוע בנוברינג כדי "לאפס" הכל? כאמור 6 ימים של כתמים דמיים ללא היסטוריה של כתמים עם נוברינג, או דימומים בין- מחזורים בכלל. תודה מראש וסליחה על האורך...

זה מאוד נפוץ הן בשימוש ממושך והן בשימוש רציף, תמשיכי רגיל זה בדרכ מסתדר לבד. אם לא -נסי לא לחבר בחודשיים הבאים

11/10/2023 | 20:10 | מאת: טל

תודה דוקטור! בשורות טובות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה