עליה במספר או פגיעה בעיניים בעקבות לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2023 | 20:05 | מאת: שירי

יש לי מספר חברות שסיפרו על עליה במספר המשקפיים בעקבות הריון. הייתי שמחה להבין האם זה בעקבות ההריון עצמו או בעקבות הלידה, כאשר יש לחץ שמופעל בשלב הלחיצות גם על העיניים? בנוסף אני רוצה לשאול האם קיימים סיכונים להדרדרות הראיה בניתוח קיסרי? הרקע שלי, אני מעל גיל 40 עם מספרים מאוד גבוהים (מעל -10), אין מחלות עיניים או לחץ תוך עיני לא תקין. תודה!

זה בעיקר בהריון. בגדול זו אל אינדיקציה לקיסרי אבל גשי לרופא עיניים תביאי הערכה סדורה ודוני על כך בבית החולים בו את עתידה ללדת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה