חשש לפגיעה בשלפוחית בעקבות לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2023 | 19:57 | מאת: שירי

היי דוקטור, יש לי שלפוחית חלשה, שאינה מתרוקנת לגמרי, כל החיים אני הולכת בתכיפות רבה לשירותים, הרבה פעמים תוך כמה דקות פעמיים ואפילו שלוש. פיזיותרפיות רצפת האגן שעשיתי הועילו רק בקצת. מחמיר כמובן עם השנים. כעת אני לפני לידה ראשונה. רציתי לשאול אם יש העדפה מבחינת השלפוחית לניתוח קיסרי לעומת לידה טבעית. אני יודעת שלאחר לידה טבעית יותר צניחה של אברים פנימיים, החלשות השלפוחית וכד. אבל גם בניתוח קיסרי שמעתי על סיבוכים כמו הדבקות השלפוחית לרחם ואחרים. אשמח לדעתך בנושא...

גשי הלערכה מסודרת במרפאה אורוגניקולוגית ותקבלי החחטה עפי הממצאים. זה באמת משמעותי וכדאי להעריך בצורה מסודרת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה