הריון? או לא? תודה מראש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2023 | 07:40 | מאת: שילה

היי אני ובן זוגי שוכבים בתדירות גבוה… הוא לא גומר בפנים אבל הוא גומר על איבר המין שלי.. אתמול הרגשתי עייפות קיצונית שלא הרגשתי כך בחיים ובתוך החלום אפילו הייתי תשושה ועייפה, ההפרשות מהנרתיק שלי היום היו ממש סמיכות ודביקות בלי ריח, הבטן שלי נפוחה ונעשית מאוד רגישה שאפילו ה כי גורם לי להשיא מרוב שזה חונק אותי.. רציצי לדעת אם יש סיכוי להיריון? אני מפחדת לבדוק מלהתאכזב כי קרה לי כבר כמה פעמים שהמחזור איחר והיו לי תסמינים חזקים של היריון כולל הפרשות תסמינים בחילות וכו.. וזה היה שלילי.. אשמח לחוות דעת כאן תודה רבה מראש :) אציין שאני לפני מחזור

לא נדע בלי שתעשי בדיקה... קשה לקבוע הריון רק עםי תסמיני עייפות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה