ממצאים שניתן לאבחן בסקירה שלישית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/08/2023 | 11:39 | מאת: רוני

שלום דוקטור, עשיתי בהריון הנוכחי שקיפות עורפית וסקר שליש ראשון ושני, סקירה מוקדמת וסקירה מאוחרת מורחבת בפרטי, צ'יפ גנטי לאחר מי שפיר, כל הבדיקות תקינות לגמרי. אני בת 43 ובמעקב הריון בסיכון בגלל הגיל. הרופא שלי דווקא טוען שאין צורך ממשי בסקירה שלישית. שמעתי שיש ממצאים שניתן לאבחן רק בסקירה שלישית. אעשה כמובן אולטרסאונד שליש שלישי בקופה. מה דעתך?

ההנחיות היום הן ליידע את אין המלצה לביצוע. יש ממצאים שאפשר לאתר אל הם בשיעור קטן יחסית ולכל זו בחירתך אן תבצע או לא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה