דימום והכתמות חומות שבוע 17

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/08/2023 | 09:16 | מאת: הדס

לפני כשבוע(שבוע 16) היה לי דימום טרי גדול יחסית ללא כאבים בבטן או כאבים אחרים לאחר בדיקה במיון הכל היה תקין(דופק תנועות כמות מי שפיר וכו') הכתמות חמות נמשכו עוד כ4 ימים והלכתי שוב לבדיקה אצל רופא מטפל שאמר שרואה שיש דימום קל(לא בנרתיק) כלומר פנימי. לאחר הבדיקה עד אתמול לא היו לי עוד הכתמות חומות אתמול אחרי 5 ימים בלי הכתמות היה לי הכתמה חומה ונמשך עד הרגע הזה שממשיך(הכתמות חומות קטנות לרוב על התחתון בניגוב לפעמים) יש סיבה ללכת לבדיקה נוספת? האם שהכתמות חומות חוזרות אחרי 5 ימים זה יכול להעיד על דימום חדש או מה? תודה

14/08/2023 | 16:29 | מאת: הדס

היי זו שוב אני, כעת אחרי המשך הכתמות חומות וביקור היום אצל הרופא המטפל הוא זיהה היפרדות קרומים קלה לטענתו(לא אמר איזה גודל) ללא המלצות מיוחדות מבחינות. מה זה אומר? האם המשך הריון תקין באחוז גבוה או סיכוי גבוה להפלה? העובר והשלייה בסדר גמור לטענתו תודה

המשך ההריון תלוי בכמה דימומים יהיו ועד כמה הדימום הפנימי ייספג. אם יימשך זה בהחלט מעמיד את ההריון בסיכון. ההמלצה היא להמנע מיחסים ומםעילות מאומצת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה