חשש מירידת מים בעקבות הפרשות מוגברות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/08/2023 | 20:10 | מאת: שירי

היי, אני בשבוע 27, יש לי מזה מספר שבועות הפרשות מוגברות, זה נראה כמו כתם רטיבות על התחתון ללא צבע ולא בטוחה לגבי הריח, ברוב שעות היום. נבדקתי אצל רופא מאז התחילו ההפרשות מספר פעמים, השלום לעובר ובבדיקה כמות מי שפיר תקינה ולא נצפתה כמות חריגה של הפרשה בבדיקה וגינלית. אולם אני מכירה סיפורים של טפטוף במשך מספר שבועות ובסוף ירידת מים מלאה וחוששת מאוד. האם יש עוד משהו שניתן וכדאי לבדוק? תודה!

נשמע שנבדקת ונשלל. יש המון הפרשות בהריון. לא כולן מים לשמחתינו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה