מתי לעשות בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2023 | 14:55 | מאת: עומר

אני ובת זוגתי קיימנו יחסי מין לפני יומיים , ובזמן האקט הקונדום נקרע. לפי המחשבון שלה היא בזמן ביוץ (המחזור היה ב19 לחודש יולי ) בכל מקרה היא לקחה פוסטינור שעה לאחר המגע. עכשיו מה לעשות ? אנחנו חוששים שהפוסטינור לא עובד בזמן ביוץ . מתי אפשר לבדוק ? בדיקת דם בדיקת הריון? מה עושים אם זה לא עבד ? הפוסטינור … יש לנו מלא שאלות ואנחנו בלחץ , אשמח לתשובה !

צריך לעשות בדיקת דם 7-10 ימים אחרי קיום היחסים לראות אם נקלט. זה הכי מוקדם שאפשר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה