בדיקת ביוץ אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/07/2023 | 14:41 | מאת: נופר

שלום רב, הפסקתי להשתמש בגלולות לפני כ4 חודשים. מאז המחזור הגיע כל 35 יום לערך. התחלתי לבדוק ביוץ אחרי 14 יום מהיום שקיבלתי, למשך 12 יום במשך כל הימים בדיקת הביוץ הראתה פס חזק בפס הבקרה ופס חלש יותר מפס הבקרה לפעמים חלש ממש ולפעמים חלש אך חזק יותר מהיום הקודם. בכל הימים האלו הפס השני לא היה זהה לפס הבקרה ולא חזק ממנו. זה אומר משהו שתמיד יש פס חלש יותר, האם זה נחשב בדיקה חיובית?

הביוץ לא נמשך כל כך הרסה זמן. פשוט להורמון שעלה לוקח קצת זמן לרדת. הפעם הראשונה שראית את העליה היא סימן הביוץ

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה