העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/12/2010 | 10:14 | מאת: ויקה

אני בשבוע 29 אומנם אבל הגניקולוג שלי לוחץ עליי לעשות בדיקת העמסת סוכר למרות שהייתי צריכה לעשות אותה מוקדם יותר אני לצערי עדיין עם בחילות נוראיות וצרבות מפחיד אותי להקיא מהבדיקה גם עם הלימון והכל עד עכשיו ההריון מתקדם מעולה אפשר לדלג על הבדיקה אולי?

לקריאה נוספת והעמקה
28/12/2010 | 10:51 | מאת: יעל

קודם כל נשאלת השאלה מדוע לא עשית העמסת סוכר בשבוע שאמרו לך לעשות? דבר שני, אני יכולה להרגיע אותך כי אני היום בשבוע 32 ולצערי מקיאה כמעט בוקר. גם אני חשבתי שיהיה לי קשה לעשות העמסת סוכר כי הערבוב של הסוכר ושל הלימון זה טעם מגעיל. נורא פחדתי. כי אני יודעת שאני מקיאה ויש לי בחילות. אז באמת פחדתי. אבל לא ויתרתי, הלכתי כמו גדולה ועשיתי את הבדיקה. ואני חייבת להגיד לך שזה לא כל כך נורא. עירבבתי את הסוכר עם לימון סחוט אחד שלם ומים כמובן, והטעם לא היה כזה נורא. דווקא היה טעים לי. זה לא היה סוף העולם. חשוב לעשות את הבדיקה כדי לשלול סכרת הריונית. עשי כמוני. תראי שזה באמת לא כזה טעם מגעיל כמו שאת חושבת.

01/01/2011 | 15:18 | מאת: ד"ר אריה שחר

יש חשיבות להעמסת סוכר גם בשלב מאוחר של ההריון אם לא מסוגלים - אלטרנטיבה פחות טובה הינה עקומת סוכר יומית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה