הריון ובן זוג עם פמפיגוס וולגריס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/05/2023 | 10:47 | מאת: ורד

היי דוקטור, בן זוגי אובחן כעת בפמפיגוס וולגריס לאחר חודשים של תופעות של ציסטות עמוק בחלל הפה, פצעים בכתפיים ועוד. אני כעת בשבוע 15 להריון. האם קיימת סכנה כלשהי שהיתה הדבקה לי או לעובר, והאם נדרשות בדיקות כלשהן? תודה רבה על עזרתך 🌷

למיטב הבנתי פמפיגוס וולגריס היא מחלה אוטואימונית ולכן אינה מידבקת. בכל מקרה כדאי שתדברו עם הרופא שלו לגבי נטייה גנטית וכד למרות שלמיטב ידיעתי אין לזה ביטוי בעובר ואינו עבור בתורשה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה