טחורים בשבוע 14 להריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/05/2023 | 16:06 | מאת: רונית

סליחה על התאורים... אתמול היתה לי יציאה קצת קשה, לא הרגשתי שנוצרה פגיעה מההתאמצות אלא איך שהתיישבתי הרגשתי מין כאב חד מהמקום שהצואה צריכה לצאת, כאילו הפציעה כבר היתה שם. התחלתי להשתמש בנורמלקס על מנת לרכך ולסדר את היציאות. האם מותר להשתמש במשחת פרוקטו גליבנול בשבוע 14 להריון? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה!

מותר. ומקככי הצואה זה בדיוק המ שאת צריכה נסי עם אוכל ופחות עם נורמלקס

12/05/2023 | 10:52 | מאת: רונית

תודה דוקטור, אין לי ממש עצירות, הבעיה שאני לוקחת ברזל במינון גבוה 3 פעמים ביום, לכן יש צואה קשה קצת וגם יציאות פעם ביומיים, אני מנסה באמצעות תזונה וצריכה מוגברת של נוזלים אבל נראה לי שהברזל לא מאפשר... אני נוטלת פרנטל וברזל עדין של סולגר

אז תחליפי ברזל אין סיבה לקחת 3 ביום אם את לא מגיבה טוב תעברי לברזל בווריד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה