דימום בהריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/04/2023 | 17:06 | מאת: רינה

שלום ותודה לתשובה נכנסתי להריון לאחר הפלה לפני פחות מחצי שנה. זהו הריוני הראשון. שבוע חמישי תחילת שישי. בדיקת בטא אחת - אלף וקצת. באולטראסאונד נצפה שק הריון תקין. התחלתי אתמול לראות דם בניגוב ורדרד. התפתח עכשיו לזרם דליל של דם טרי. ישנן התכווצויות. כרגע מפאת יום העצמאות אין לי לאן לפנות. אשמח לחוות דעתך לגבי מצבי ומה כדאי לעשות.

אפ הדימום קל ולא מסוכן סובל דיחוי ליום למחרת. מקווה שעבר בשלום

30/04/2023 | 01:23 | מאת: רינה

תודה לתשובה. עליתי למיון ונצפה שק עם חלמון. אמרו לי שאני כנראה בהפלה מאיימת ועלי לשכב לפחות שבוע ולא ללכת לבדיקות נוספות במהלך השבוע. לגבי הדימום - התחלתי לראות קרישי דם. האם נחשב כמחמיר בהתייחס להריון?

לאו דווקא שיהיה בהצלחה!

04/05/2023 | 20:20 | מאת: רינה

לצערי, היום בבדיקת אולטרא סאונד זוהתה הפלה. הרחם נקי וקרישי הדם היו בעצם ההפלה. השבר הנפשי גדול. שאלתי - כיון שזוהי ההפלה השניה ברציפות תוך מס' חודשים, האם יש לך מה לייעץ לנו לפתרון הבעיה? תודה רבה על כל תשומת הלב והטרחה.

צר לי לשמוע.גשי לרופא מטפל ועשי בדיקות קרישה בסיסיות. לרוב זה תקין אבל רק כדי לוודא. בשורות טובות

08/05/2023 | 22:12 | מאת: רינה

אכן זה מה שעשיתי. מקווה לטוב. תודה רבה רבה

18/10/2023 | 02:22 | מאת: אנונימית

גם אני עברתי את זה אשמח לשמוע ממך... מה עשית? מה המליצו לך

18/10/2023 | 13:30 | מאת: רינה

לא היתה המלצה ספציפית. כנראה שני ההריונות הראשונים לא נקלטו היטב או שהגוף שלי היה חלש מידי לשאת אותם. מאחלת לך בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה