מחזור 2 אחרי לידה ומשכב לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/04/2023 | 21:06 | מאת: דניאל

הי אני אחרי הריון ivf .לידה ב"ה. קיבלתי מחזור ראשון כשאני מניקה ושואבת .לפני כשבועיים ארך 5 ימים. כרגע אני בתהיליכים של שוב מחזור..כתמי דם וכאבים של מחזור. מה הסיבה לעך. לפני הטיפולים היה מחזור קצר 4 ימים וכבד. בדיקה גניקולוגית לסיום משכב לידה בוצעה ההצלחה ב"ה. אודה לתשובה האם זה נורמלי ??

לא הבנתי כמה זמן את אחרי לידה

30/04/2023 | 16:02 | מאת: דניאל

אני כחודשיים בדיוק. קבלתי מחזור ראשון (בהנקה . לפני 3 שבועות .כשבוע. ונגמר ושוב מ5 ימים אחכ. לא מחזור מלא אבל כתמים והתחלה של מחזור.כן כאבים כמו מחזור.

יש נשים שמדממות במהלך ההנקה קשה לשפוט את הווסת חודשייםצאחרי לידה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה