מיקרופירין בהריון שבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/04/2023 | 12:25 | מאת: שירי

היי דוקטור, אני בת 43, הריון IVF בשבוע 12, בשקיפות עורפית נצפו זרימות תקינות ברחם. כעת הרופא נתן לי להתחיל מיקרופירין 100 מ"ג. קצת חוששת להתחיל מבחינת צרבות ובחילות שגם ככה יש לי. כמו כן הבנתי שיש מינון נמוך יותר של 75 מ"ג אז אם הכל תקין בזרימות ובכל זאת ממליצים לקחת למניעה למה לא לקחת את המינון המינימלי ביותר? כמו כן, לאחר שאתחיל לקחת, האם יש בעיה להפסיק את הכדור במידה וארצה? אשמח לשמוע את דעתך.

המינון המניעצי הוא בדרכ 100 או אפילו 150 אין בעיה להפסיק בהמשך אם תרדישי לא טוב למרות שזה כדור עפ מינימום תופעות לוואי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה